DanyHttp ارسال شده در فروردین 9، 2021 Share ارسال شده در فروردین 9، 2021 با سلام. میخوام نحوه گرفتنه api id و api hash تلگرام رو توضیح بدم اول از همه وارد سایت my.telegram.org شید! توی این قسمت شمارتون رو با فرمت کشورتون وارد کنین (برای ایران +98 هست) مثلا +989010000000 بعد برای شما توی حساب تلگرامتون یه کد بصورت حروف مثل Q3gsT24P2x میاد که جایی که گفته وارد میکنید و وارد سایت میشید. توی قدم بعدی وارد صفحه زیر میشید و گزینه api development tools رو انتخاب کنید و توی قدم اخر وار د صفحه پایین میشید بخش app title و short name رو پر کنید (هر چی خاستید بنویسید) دقت کنید که short name یعنی اسم کوچک پس باید اسمی کوچک تر از اسمی که واسه app titel زدید بنویسید و از 5 کارکتر نباید کمتر و از 32 کارکتر بیشتر باشه. همچنین در صورتی که بهتون گیر داد یه اسم دیگه انتخاب کنید ، میتونه از گذاشتن فاصله و کوچیک نبودن تمام حروف هم باشه! بعد از پر کردن این دو مورد یک Url ازتون میخواد که میتونه هر چیزی باشه فقط لینک باشه مثلا : t.me/aroxself و مورد اخر اینکه Platform رو بهتر هست روی Desktop بزارید. بعد دکمه Create application رو بزنید!و توی صفحه جدیدی که باز میشه شما میتونید Api id و api hash خودتون رو ببینید سوالی چیزی بود زیر همین پست بپرسیدموفق باشید | Good luck واکنش ها : Ali، AliTP و MrNitro 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AliTP ارسال شده در فروردین 9، 2021 Share ارسال شده در فروردین 9، 2021 بسیار عالی واکنش ها : MrNitro، Ali و DanyHttp 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alipop ارسال شده در مهر 28، 2021 Share ارسال شده در مهر 28، 2021 با سلام روش گرفتن آی پی هش جدید رو میزارین با گوشی نمیشه ای پی هش گرفت جدیدا مثل اینکه. واکنش ها : MrNitro 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MrNitro ارسال شده در آبان 1، 2021 Share ارسال شده در آبان 1، 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۶ در 14:33، alipop گفته است : با سلام روش گرفتن آی پی هش جدید رو میزارین با گوشی نمیشه ای پی هش گرفت جدیدا مثل اینکه. باسلام اخیرا متوجه شدیم زمان دریافت Api hash و Api id از ( my.telegram.org ) با محدودیت جدیدی از طرف تلگرام مواجه شده است. محدودیت مبنی بر اینکه کاربر با هر IP میتواند فقط 1 الی 2 عدد Api hash و Api id دریافت کند! روش حل مشکل دریافت Api hash و Api id تلگرام : • برخی از کاربران میگویند با چند روشی که در زیر خواهیم گفت توانسته اند این محدودیت را دور بزنند. 1 : عوض کردن آیپی VPN (تغییر کشور یا لوکیشن) خود و تلاش مجدد 2 : تغییر لوکیشن VPN خود به کشور های ( روسیه , ترکیه و یا ایتالیا ) 3 : استفاده از یک فیلترشکن (VPN) اختصاصی و یا استفاده از IP های اختصاصی (پیشنهادی) (سوال یا راه حل بهتری داشتید حتما! مطرح کنید) موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mr.em66 ارسال شده در آبان 25، 2021 Share ارسال شده در آبان 25، 2021 با سلام تمام کار ها را مرحله به مرحله انجام میدم ولی متاسفانه ارور میده متن ارورشم چیز خاصی نیست چند سرور vpn مختلف رو هم امتحان کردم ولی تغییری نکرد ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MrNitro ارسال شده در آبان 25، 2021 Share ارسال شده در آبان 25، 2021 در ۶ ساعت قبل، mr.em۶۶ گفته است : با سلام تمام کار ها را مرحله به مرحله انجام میدم ولی متاسفانه ارور میده متن ارورشم چیز خاصی نیست چند سرور vpn مختلف رو هم امتحان کردم ولی تغییری نکرد ممنون میشم راهنمایی کنید سلام، متاسفانه مشکل اررور در api hash و api id محدودیتی هست از طرف تلگرام که میتوان هرکس فقط 3 عدد api hash و api id بسازد. در بعضی موارد با تغییر IP به کشور های گفته شده میتوان این محدودیت را دور زد، بهترین راه استفاده از یک IP اختصاصی میباشد که شخص دیگری قبلا از آن استفاده نکرده باشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Aylin ارسال شده در خرداد 12، 2023 Share ارسال شده در خرداد 12، 2023 سلام وقت بخیر من هر کاری کردم اصلا نتونستم ای پی ای هش بگیرم همش error میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MrNitro ارسال شده در خرداد 20، 2023 Share ارسال شده در خرداد 20، 2023 با سلام مدتی هست که دریافت api id و api hash تلگرام از طریق استفاده از ip ترکیه و کشور های نامبرده شده سخت شده است. لطفا تا جای ممکن از ip تمیز استفاده کنید (یک ip که دست هرشخصی نباشد و اختصاصی شما باشد) همچنین ممکن است تلگرام این قانون را اضافه کرده باشد که api id را حتما باید با ip همان کشور دریافت کنید. درصورتی که راه های جدیدی را برای دریافت api id و api hash تلگرام پیدا کردید حتما در این تاپیک اطلاع رسانی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ali_vaziri ارسال شده در اردیبهشت 21 Share ارسال شده در اردیبهشت 21 سلام اقا من سعی دارم api_id و api_hash رو دریافت کنم از تلگرام ولی وقتی که اسم اپ و شورت نیم اپ رو وارد میکنم و سایر مراجع رو پر میکنم در اخر میزنم که ساخته بشه میگه یه عروری با تکست ERROR برمیگردونه من هیچ وقت توی عمرم api_id و api_hash رو نگرفتم اولین باره اصلا اکانت جدید همم سعی کردم نشد لطفا یکی کمک کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ali_vazirifdasx ارسال شده در اردیبهشت 21 Share ارسال شده در اردیبهشت 21 در در ۱۴۰۱/۱۲/۲۹ در 23:22، MrNitro گفته است : با سلام مدتی هست که دریافت api id و api hash تلگرام از طریق استفاده از ip ترکیه و کشور های نامبرده شده سخت شده است. لطفا تا جای ممکن از ip تمیز استفاده کنید (یک ip که دست هرشخصی نباشد و اختصاصی شما باشد) همچنین ممکن است تلگرام این قانون را اضافه کرده باشد که api id را حتما باید با ip همان کشور دریافت کنید. درصورتی که راه های جدیدی را برای دریافت api id و api hash تلگرام پیدا کردید حتما در این تاپیک اطلاع رسانی کنید. یعنی درکل اماکن گرفتن api id و api hashدر ایران ممکن نیست ها؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MrNitro ارسال شده در اردیبهشت 21 Share ارسال شده در اردیبهشت 21 در 2 ساعت قبل، Ali_vazirifdasx گفته است : یعنی درکل اماکن گرفتن api id و api hashدر ایران ممکن نیست ها؟ در 2 ساعت قبل، Ali_vaziri گفته است : سلام اقا من سعی دارم api_id و api_hash رو دریافت کنم از تلگرام ولی وقتی که اسم اپ و شورت نیم اپ رو وارد میکنم و سایر مراجع رو پر میکنم در اخر میزنم که ساخته بشه میگه یه عروری با تکست ERROR برمیگردونه من هیچ وقت توی عمرم api_id و api_hash رو نگرفتم اولین باره اصلا اکانت جدید همم سعی کردم نشد لطفا یکی کمک کنه باسلام، طبق تست هایی که داشتیم امکان دریافت api id و api hash برای اکانت تلگرام نیازمند هستید تا فرایند رو با یک آیپی ترکیه (ترجیحا اختصاصی - مثل پروکسی) انجام دهید، متاسفانه همیشه جوابگو نیست اما توی تست هایی که بوده در چندین درخواست ساخت بعضا به نتیجه رسیدیم. نکته : شما فقط با 2 آیپی متفاوت برای هر اکانت میتوانید در 24 ساعت این تست را انجام دهید و بعد از افزایش درخواست از سمت تلگرام تا مدت زمان مشخصی محدود خواهید شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.